JARNO STRENGELL

KUKA OLEN:
Toimin tällä hetkellä muun muassa JHL- pääluottamusmiehenä, SDP- kaupunginvaltuutettuna, kaupunginhallituksen 1.varapuheenjohtajana sekä Kaakkois – Suomen SDP- piirihallituksen jäsenenä. Minulla on virastomestarin-, kuljetusalan- ja turvallisuusalan ammattitutkinnot. Olen saavuttanut kamppailulajin maailmanmestaruuden, Mikkelin vuoden urheilija palkinnon, Mikkelin vuoden palkansaaja palkinnon ja olen isä.

ARVOT:
Hyvä elämä tarkoittaa minulle sitä, että jokaisella on varaa varhaiskasvatus-, koulutus-, harrastus-, terveys- ja vanhuspalveluihin, ihmisillä on työtä ja työstä saadulla palkalla tulee toimeen. Suomessa on puhdas luonto ja turvallista elää. Yrittäjiä ja elinvoimaisuutta tuetaan. Parhaiten asioihin voi vaikuttaa yhteistyöllä yli puoluerajojen.

EDUSKUNTAVAALIEHDOKKUUS 2.4.2023:
Ensimmäisissä eduskuntavaaleissani 2019 sain yli 2600 ääntä, ollen Mikkelin kaikkien puolueiden ehdokkaista toiseksi eniten ääniä kerännyt ehdokas. Lukuisten kuntalaisten, yhteistyökumppaneiden ja SDP- jäsenten pyynnöstä olen lähtenyt ehdolle 2023 eduskuntavaaleihin, tietäen mitä vaalityö- ja kansanedustajaksi valinta tarkoittaa. Olen erittäin motivoitunut paikalliseen- ja valtakunnalliseen edunvalvontatyöhön, toivon tulevani valituksia kansanedustajan tehtävään. 

MIKKELIN TYÖVÄENYHDISTYKSEN PUHEENJOHTAJA KARI OJALA: 

”Jarno Strengellillä on pitkä kokemus erilaisista luottamustehtävistä paikallisella ja valtakunnan tasolla, Suomen eduskunta saa Jarno Strengellistä monipuolisen osaajan. Isänä Jarno tietää myös lapsiperheen haasteet”. 

Tästä linkistä pääsee Jarnon kotisivuille

https://www.jarnostrengell.fi/